mei 3, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het doelpunt van Dylan Larkin in de verlenging tilt de Detroit Red Wings boven de Maple Leafs, 5-4

TORONTO – De toplijn van de Detroit Red Wings is hier om hun achtervolging in de play-offs levend te houden.

Dylan Larkin scoorde 41 seconden in de verlenging en leidde de Wings zaterdag naar een 5-4 overwinning op de Toronto Maple Leafs in de Scotiabank Arena, waardoor de Wings een voorsprong van 87 punten kregen met nog twee wedstrijden te gaan. De Wings (39-32-9) ontvangen maandag de Canadiens en spelen dinsdag in Montreal.

Tegen het einde van de eerste helft bevonden de Wings zich in een goede positie, waarbij Alex DeBrincat tweemaal scoorde en één van Simon Edvinsson en David Perron.

Tegen het einde van de tweede helft waren de Wings aan flarden. Niet alleen omdat ze een voorsprong van drie doelpunten bliezen toen Nicholas Robertson, Auston Matthews en John Tavares scoorden op het doelpunt van James Reimer, maar vanwege de twee wedstrijden van de middag. De Washington Capitals en Philadelphia Flyers hebben beide gewonnen en hebben 87 punten behaald, en met hun matchup op dinsdag is er gegarandeerd één van 89 punten, en beide hebben de eerste tiebreak boven Detroit met elk 30 reguliere overwinningen.