juni 20, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Interview: Touch Talent Legt uit waarom hij op jonge leeftijd PSV verwisselde voor Engelse clubwolven

In een exclusief interview met Football-Orange legt Wolverhampton Wanderers-verdediger Nigel Lonwijk uit waarom hij ervoor koos om bij PSV op te groeien in Nederland om vroeg in zijn carrière naar de Premier League te gaan.

  • Door Michael Statham
  • Volgen Michael @EredivisieMike op Twitter

Lonwijk is nog een tiener bij Wolves Academy, maar heeft met Fortune Citadel toegezegd om dit seizoen te lenen aan ERTVC.

In een reactie op zijn beslissing om Nederland vroeg in zijn carrière te verlaten, zei Lonwijk: “Ik heb daar gespeeld. [with PSV] 10 jaar lang was ik iemand die van uitdagingen hield. Toen de Wolves kwamen, was ik erg opgewonden omdat ik zoveel van de Premier League hou; Spelen in de Premier League is altijd mijn droom geweest, dus het was geen moeilijke keuze voor mij.

Engeland is een bekend land geworden voor Nederlandse talenten om naar toe te gaan in hun jeugd, ze spelen niet alleen geen voetbal in het eerste elftal en bereiken nooit de kans die ze konden bereiken toen ze opgroeiden in de Nederlandse clubjeugdacademies.

Toen hij werd uitgedaagd over de kwestie, maakte het Lonwig bang, antwoordde de 18-jarige centrale verdediger: “Ik zag de andere spelers, maar de wolven kwamen met een goed plan. Ik was erg blij met wat ze zeiden. niets houdt me tegen om daarheen te gaan.”

Bekijk ons ​​exclusieve interview met Nickel Lonwig – Gesprekken over het Nederlands elftal, Virgil van Dijk en meer – Klik hier, Of druk op het spel hieronder: