april 29, 2024

Samenvatting van de wedstrijd Engeland-Colombia: Engeland ging door naar de halve finale met een 2-1 overwinning

De kwartfinale van de FIFA Women’s World Cup 2023 eindigde op zaterdag toen Engeland herstelde en Colombia versloeg in het Australian Stadium in Sydney.

Engeland neemt het nu op tegen co-hosts Australië in de zwaargewicht halve finale op woensdag.

Samenvatting van de wedstrijd tussen Engeland en Colombia

Colombia liet zien waarom ze meer zijn dan een pittige underdog en creëerde gedurende de hele wedstrijd goede kansen, waaronder een aantal van het 18-jarige fenomeen. Linda Caicedo.

Leeuwinnen die al meededen aan dit toernooi stopten vanwege blessures van verschillende sleutelspelers en de schorsing van de sterspits. Lauren JamesZe kregen grote goals van Lauren Hemp en Alicia Russo om hen naar hun derde opeenvolgende halve finale van de Women’s World Cup te leiden.

Bekijk hieronder de hoogtepunten!

Engeland 2, Colombia 1

de andere helft

90 + 7′: Colombia probeert nog steeds de gelijkmaker te bereiken

89′: Laat ze spelen

78′ Colombia dringt nog steeds door!

Maira Ramirez kreeg een goede kans, maar de Engelse backline hield weer stand.

70′ Wat een redding!

De Colombiaanse Lorena Bedoya Durango schoot van grote afstand, maar de Engelse doelman Marie Erbis redde fantastisch.

63′ Rousseau zet Engeland op voorsprong

Alessia Russo schoof achter de Colombiaanse verdediging en krulde een perfect schot in de hoek om Engeland op een 2-1 voorsprong te zetten.

Alicia Russo scoort tegen Colombia in de 63e minuut

Engeland nam een ​​2-1 voorsprong op Colombia nadat Alicia Russo in de 63e minuut scoorde.

57′: Fantasie

Engeland kreeg een vrije trap toen drie spelers zich rond de bal verzamelden om Colombia in verwarring te brengen. Lauren Hemp sprintte naar het net, Alex Greenwood kopte op de bal maar dook toen terug, waarna Georgia Stanaway uiteindelijk de vrije trap nam en een pass overhandigde aan Hemp, die hem binnenschoot, maar hij werd gered door Perez.

READ  Nieuws dat nationale ster Juan Soto een contract ter waarde van $ 440 miljoen afwees | Washington burgers

eerste helft

45 + 6′: Lauren hennep Hij vindt een gelijkspel!

Cannabis profiteerde van een fout van de Columbia-bewaker Catalina Perez Voor de broodnodige gelijkmaker voor Engeland voor het fluitsignaal van de rust.

Het was de eerste kwartfinale van het WK vrouwenvoetbal dit jaar waarin beide teams scoorden in de eerste helft.

Lauren Hemp scoort een doelpunt tegen Colombia 45 + 7′

Lauren Hemp scoort een doelpunt tegen Colombia 45 + 7'

44′: Mooi doelpunt!

De Colombiaanse middenvelder Leicy Santos scoorde de eerste score van de wedstrijd met een prachtig schot in het net dat perfect geplaatst was net buiten het bereik van Marie Erbis.

De Colombiaanse Lisi Santos scoort in 44 minuten een doelpunt tegen Engeland

38′: Wat een aanraking Linda Caicedo!

Het tienerwonder toonde opnieuw haar vaardigheid terwijl ze werd geflankeerd door Engelse verdedigers in het strafschopgebied, maar de leeuwinnen wisten haar schot te blokkeren.

27′: Weer een grote redding voor Catalina Perez

23′: Veel fysieke kracht in deze wedstrijd

15′: Vroege kansen voor beide partijen!

9′: Een klap voor Colombia

Verdediger Carolina Arias moest vanwege een blessure vertrekken na een zware botsing in het strafschopgebied. Tiener Ana Guzmán, die deze WK-wedstrijden al had gezien, kwam als vroege invaller naar Colombia.

6′: Vroege kansen voor Engeland!

De verdediging van Colombia bleef sterk en hield de Lions al vroeg uit het net.

voor de wedstrijd

toneelopstelling

De crew van World Cup Now bekeek de wedstrijd voor de aftrap live op sociale media.

Bekijk het volledige schema van het WK vrouwenvoetbal en hoe je elke wedstrijd live kunt bekijken hier. Vind de laatste resultaten hier.

Hij volgt Volg je favorieten om je FOX Sports-ervaring te personaliseren

FIFA Wereldbeker Dames

Engeland

Colombia

READ  Robert Suarez werd uit het veld gestuurd toen hij in de laatste wedstrijd tegen de Marlins controleerde op vreemd materiaal

Haal meer uit de FIFA Women’s World Cup Volg je favorieten voor informatie over games, nieuws en meer